La 100 km/h viteză medie, furtuna a fost necruţătoare

Autor: Alexandru Banu 19 sept. 2017 Știri auto
La 100 km/h viteză medie, furtuna a fost necruţătoare

În urma fenomenelor meteorologice deosebite de ieri, 17.09.2017, manifestate prin vânt cu viteze de peste 100 km/h, ploi abundente etc., pe raza D.R.D.P. Timişoara s-au semnalat numeroase daune. Pe drumurile naţionale au fost distruşi, în total, circa 730 de stâlpi şi table indicatoare, iar pe autostrada A1, au fost deteriorate circa 3.700 de panouri antiorbire şi aproximativ 380 de stâlpi de indicator, stâlpi de iluminat, indicatoare de restricţii şi indicatoare de informare.

Pe drumurile naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara s-au semnalat următoarele daune:

– SDN Timişoara – circa 240 de stâlpi indicatori distruşi şi 90 de table indicatoare deteriorate;

– SDN Arad – peste 100 de stâlpi şi peste 90 de table;

– SDN Caransebeş – 60 de stâlpi şi peste 100 de table;

– SDN Deva – 20 de stâlpi şi 16 table;

– SDN Orşova – nu s-au înregistrat pagube.

Toate Secţiile de Drumuri Naţionale au fost mobilizate, în cursul după-amiezei de duminică, 17.09., pentru a îndepărta copacii căzuţi şi crengile de pe carosabil. În total, pe raza SDN Timişoara au fost doborâţi 60 de arbori, pe raza SDN Deva şi SDN Arad, câte 35 de arbori/SDN, iar pe raza SDN Caransebeş au fost doborâţi de vijelie 15 copaci.

Drumurile naţionale au fost deschise în totalitate în cursul serii de duminică. În perioada imediat următoare, lucrătorii de la Districtele D.R.D.P. Timişoara acţionează pentru remedierea daunelor.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide