La 19 ani s-a plimbat prin toată Europa şi a ales să facă asta

Autor: Alexandru Banu 14 nov. 2017 Știri auto
La 19 ani s-a plimbat prin toată Europa şi a ales să facă asta

Ioana Amăriuţei a plecat la doar 17 ani din Bacău, urmându-şi părinţii în Spania, la Madrid, după moartea fratelui mai mic, care a sfârşit înecat în apele Bistriţei, informează observator.tv

La 19 ani şi-a însoţit prietenul, conducător de TIR, prin Europa timp de mai multe luni. A învăţat drumurile şi a căpătat pasiunea pentru maşinile mari şi călătoriile lungi.

“Atunci eu nu aveam permis, iar la 21 de ani ne-am separat şi am apucat fiecare pe drumuri diferite. Îmi plăcea enorm să călătoresc şi totodată să fiu independentă, nu mi-a plăcut niciodată sa depind de cineva. Atunci am obţinut categoria B şi am revenit în Spania. Am lucrat pentru a termina liceul la distanţă”, a spus Ioana.

După ridicarea permisului auto şi a atestatelor necesare, a revenit în Coruña, localitate din nordul Spaniei, s-a angajat la o campanie de transport marfă, şi-a închiriat o căsuţă, iar a doua zi a plecat în prima cursă de TIR prin Europa, împreună cu Shanny. De atunci n-a mai ajuns în România, iar acasă înseamnă pentru ea cabina TIR-ului.

 

IATĂ AICI CÂT DE FRUMOASĂ E IOANA ŞI CUM MERGE ÎN DEPLASĂRI CU SHANNY, CÂINELE EI 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide