Ai drum prin Bucureşti weekendul ăsta? Atunci nu rata cea mai tare maşină pe care poţi s-o atingi în viaţa asta – VIDEO

Autor: ProMotor 17 aug. 2017 Știri auto

Proiectul #SELFi8 reprezintă o explorare vizuală a designului BMW i8 prin intermediul a patru experimente realizate de artişti vizualii români. Proiectul oferă noi perspective şi este un ghid unic în descoperirea BMW i8.

Eroul acestui proiect este BMW i8 Garage Italia CrossFade Edition, model ediţie limitată produsă în doar 10 exemplare. Decorul este cel mai important mall din România, Băneasa Shopping City. Ca parte a proiectului, automobilul va fi expus în această locaţie în perioada 18-21 august, iar publicul va fi invitat să experimenteze fotografierea şi filmarea modelului, ghidat de lucrările artiştilor. Automobilul va fi prezentat sub forma studio foto special amenajat, cu iluminare profesională pentru a îmbunătăţi calitatea fotografiilor şi a filmelor. BMW i8 Garage Italia CrossFade Edition expus poate fi cumpărat de clienţii români, astfel că acesta poate deveni cel mai exclusiv model avantgardist al mărcii de pe drumurile din România.

„Vrem să încurajăm publicul să exploreze şi să descopere designul atât de spectaculos al BMW i8. Modelul întoarce mereu privirile, toţi vor să-l fotografieze sau să-l filmeze, aşa că de ce să nu facem prezentarea BMW i8 exact despre asta? Astfel a luat naştere proiectul #SELFi8.

Am invitat patru artişti vizuali să exploreze designul BMW i8 în lucrările lor şi în acest fel dorim să creăm un model pentru public. Pentru fotografierea unui automobil, mall-ul este o locaţie neaşteptată, dar ineditul o face să fie spectaculoasă. De asemenea, un mediu bogat în lumini şi reflexii este o provocare, dar oferă şi foarte multe oportunităţi vizuale”, explică Dana Popescu, brand manager BMW i România.

BMW i8 va fi prezentat într-un decor cu iluminare de studio, care va oferi publicului cele mai bune condiţii pentru realizarea unor imagini cât mai spectaculoase. De asemenea, în cadrul evenimentului, lucrările celor patru artişti vor fi prezentate în premieră publicului.

VIDEO

BMW i8 – Mall Băneasa from Dragos Sabadac on Vimeo.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide