LA Show 2011: Noul Ford Kuga

Autor: Andrei Nan 17 nov. 2011 Știri auto

Design-ul noului model este foarte apropiat de cel al conceptului Vertrek, prezentat la începutul acestui an la Salonul Auto de la Detroit. Noul Ford Escape/Kuga este ultima creaţie a şefului Ford, Alan Mulally, şi a psihologiei „One Ford” care deja şi-a „arătat” succesul prin modelele europene Fiesta şi Focus.

Derek Kuzak, şef de dezvoltare produs, susţine că noul Ford Escape/Kuga va beneficia de un consum de carburant care va fi cu greu bătut de viitoarele modele din clasă. Acesta mai susţine că noul model va avea 11 funcţii pe care nici un model concurent nu le are, precum un sistem de deschidere automată, cu ajutorul piciorului, a portbagajului. O mică mişcare de picior sub spoilerul spate şi portbagajul se deschide automat.

În America, maşina va fi propulsată de un motor normal aspirat de 2,5 litri, precum şi de unităţile turbo de 1,6 litri şi 2,0 litri. Versiunea europeană va avea în ofertă şi propulsoarele diesel deja consacrata pe cea de-a treia generaţie Ford Focus. Noul Ford Kuga va intra pe piaţa europeana anul viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide