Lamborghini a atins un nou record de producţie. Fabrica din Sant’Agata Bolognese duduie

Autor: Marius Vișan 14 mart. 2018 Știri auto

În octombrie, Lamborghini a raportat producţia a 7000 de Aventador şi 9000 de Huracán, o performanţă record pentru producătorul de super-car-uri. Cinci luni mai tarziu, Lamborghini a anuntat ca fabrica din Sant’Agata Bolognese a atins un nou record de producţie – 10.000 de unităţi Huracan în doar patru ani. 

Citeşte şi Ianis preia ştafeta. Detalii despre maşina pe care a primit-o fiul lui Hagi – FOTO

Desigur, aceste cifre nu par impresionante, dar nu uitaţi că Lamborghini operează de la un singur centru de producţie din localitatea italiană Sant’Agata Bolognese. De asemenea, Huracan se produce de numai 4 ani, acesta având debutul la Salonul Auto de la Geneva din 2014.

La fel ca Huracán cu numărul 9.000, unitatea cu numărul 10.000 care iese de pe linia de asamblare este un record, de data aceasta vopsit în Verde Mantis pentru a onora Huracan GT3 care a terminat primul în clasa sa la Cursa de anduranţă de 24 de ore de la Daytona, în ianuarie. Această maşină va fi livrată unui client norocos din Canada.

Lamborghini a construit 2642 de unităţi doar în 2017. În acest ritm, volumul producţiei masinii va depăşi Gallardo în doar câţiva ani. Amintiţi-vă că i-a luat 10 ani pentru a construi 14,022 de Gallard, care este cel mai bine vândut model Lamborghini.

Citeşte şi Bosch angajează în România. Pe posturile astea se poate angaja oricine


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide