Lamborghini anunţă un concept misterios la Geneva 2012: Aventador Spyder?

Autor: Oraan Mărculescu 05 mart. 2012 Știri auto
Lamborghini anunţă un concept misterios la Geneva 2012: Aventador Spyder?

Teaserul oficial pentru conceptul Lamborghini care va fi inaugurat la Salonul Auto Geneva 2012 pune accentul pe viteză, iar la final apare denumirea UNICA – oare e chiar numele conceptului sau e doar un termen care să ne sugereze unicitatea maşinii?

E, de fapt, singura dilemă în acest moment, deoarece internauţii de la Autoforum.cz ne oferă primele imagini cu noul concept Lamborghini. Care pare să fie un Aventador Spyder, fără parbriz şi care e un preview foarte sugestiv pentru viitoarea versiune decapotabilă a celui mai teribil taur din Sant’Agata Bolognese.

Conform surselor, conceptul este purist, fiind eliminate toate elementele de confort pentru obţinerea unei mase cât mai scăzute. Cele două „cocoaşe” din spatele tetierelor credem că se vor păstra şi pe versiunea de serie a lui Aventador Roadster, în timp ce partea mecanică nu va suferi modificări faţă de un Aventador normal.

Se pare că dezvăluirea oficială în faţa marelui public a acestui nou concept Lamborghini va avea loc în seara zilei de marţi, 6 martie, chiar înaintea deschiderii Salonului Auto Geneva 2012. Atunci vom avea, evident, mai multe imagini şi detalii despre noul concept Lamborghini.

Teaser pentru conceptul Lamborghini de la Geneva 2012 de pe tare.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide