Lamborghini Gallardo facelift: primele imagini şi informaţii

Autor: Iulian Dnistran 27 sept. 2012 Știri auto

Gallardo, cel mai mic şi cel mai ieftin model al producătorului italian Lamborghini, a primit un facelift discret şi o ediţie specială, denumită „Edizione Tecnica”. Italienii au publicat primele imagini şi informaţii despre facelift înainte de prezentarea oficială care va avea loc la Salonul Auto Paris 2012.

Facelift-ul aduce noutăţi mai ales la exterior, unde barele faţă şi spate au fost redesenate şi sunt acum scoase în evidenţă de formele triangulare şi trapezoidale.

Alte schimbări sunt reprezentate de un set nou de jante de 19 ţoli vopsite în negru mat, cu accente argintii. Clienţii vor putea opta şi pentru pachetul opţional Style, care oferă vopsea neagră lucioasă pentru partea de jos a barei din faţă şi pentru grilele frontală şi posterioară.

Pe lângă facelift, Lamborghini va prezenta la Salonul Auto Paris 2012 şi o nouă variantă a modelului Gallardo, denumită „Edizione Tecnica”.

Gallardo Superleggera Edizione Tecnica vine cu bunătăţi precum un eleron fix în partea din spate, discuri de frână ceramice şi trei noi combinaţii de culori pentru exterior.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide