Locurile de parcare mai scumpe decât casele obişnuite. De ce aceşti oameni dau şi un milion de lire sterline pe câţiva metri pătraţi de pământ

Autor: BUSINESS Magazin 02 aug. 2016 Știri auto

 


 

Nu poţi să locuieşti într-un automobil parcat, dar poţi să plăteşti la fel de mult pe un loc de parcare ca pe o locuinţă.

Un broker din Londra tocmai a încheiat un contract de 1 milion de lire sterline pentru…un loc de parcare. Locul cu pricina este un garaj închis în cartierul londonez Chelsea şi face legătura cu o casă care este evaluată la 25 de milioane de lire sterline.

Acesta nu este un exemplu singular, un alt client a plătit 700.000 de lire sterline (1 milion de dolari) pentru un loc de parcare lângă casa sa de 10 mil. de lire sterline din cartierul Knightsbridge. Ca să vă faceţi o idee de costurile locuinţelor, în Chelsea în medie un apartament cu două dormitoare se vinde cu 1,4 mil. de lire sterline, iar în Knightsbridge cu 1,9 mil. sterline, conform datelor firmei de imobiliare, Foxtons, scrie BBC.

„Dacă te uiţi la un loc de parcare ca un simplu spaţiu, da, este mult, dar aici vorbim despre un spaţiu foarte important”, spune James Forbes, brokerul care a vândut locul de parcare cu 1 milion de lire sterline.

Citeşte mai departe pe Business Magazin


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide