Luxury Show 2007 – pregătiri

Autor: Alexandru Banu 04 dec. 2007 Știri auto

Deocamdată, oficialii acestei expoziţii au invitat presa la o conferinţă introductivă şi la o scurtă trecere în revistă a "şantierului" care, peste două zile, va fi punctul de atracţie al pasionaţilor de branduri de lux din România.

Peste 200 de expozanţi se vor reuni sub egida "Bogăţie şi Generozitate", în cadrul expoziţiei urmând a fi realizate licitaţii caritabile pentru multe obiecte valoroase, donate de oamenii cu stare, printre care şi fundaţia principesei Margareta de România.

În ceea ce priveşte domeniul lucrurilor pe roţi, care ne interesează pe noi, am fost întâmpinaţă de trei nume celebre pentru industria americană. La intrarea în Romexpo tronau o limuzină Hummer H2, cu 22 de locuri, un Chevrolet Corvette şi o motocicletă Harley Davidson. Însă, în secţiunea MotorShow, nu vor lipsi branduri precum Bentley şi Lamborghini, Maybach, Mercedes Benz şi Dodge, Brabus, Jaguar şi altele.

Promotor.ro va fi la faţa locului pentru a vă ţine în legătură cu atmosfera electrizantă a acestei ediţii Luxury Show, ale cărei principale puncte de interes vor fi prezentarea unui diamant în valoare de 150.000 euro şi a unui colier de peste 1,6 milioane euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide