Marca Hyundai – locul 1 la capitolul calitate

Autor: Andrei Nan 16 aug. 2010 Știri auto
Marca Hyundai – locul 1 la capitolul calitate

Evaluarea Auto Bild are la bază şapte criterii pevăzute cu valoare egală în punctajul total şi include părerile a peste 9.000 de posesori auto, informaţii despre garanţia oferită de producătorii auto, despre rechemările în service şi raportul TÜV (Technische Überwachung Verein) – care cuprinde la rândul său informaţii despre inspecţiile a peste 7,5 milioane de autovehicule.

Reprezentând unul dintre cele mai respectate rapoarte în domeniul calităţii auto, premiul „Auto Bild Qualitätsreport 2010” reconfirmă evoluţia pe care Hyundai a înregistrat-o odată cu ridicarea standardelor de calitate la nivel de produs, servicii şi relaţie cu clientul.

Titlul succede altor premii importante adjudecate de către Hyundai şi menţionăm aici clasarea modelului i30 pe prima poziţie în raportul de satisfacţie a clientului englez, conform „Auto Express Driver Power”. Tot i30 a fost numit cel mai fiabil model de clasă medie de către publicul ghidului „Which?”.

Allan Rushforth, vicepreşedinte Hyundai Motor Europe, a declarat: „Este o onoare să primim acest titlu de excepţie, mai ales pe o piaţă atât de competitivă precum Germania. Hyundai a triumfat încă o dată asupra mărcilor considerate etalon în general de către clienţi.”

„Calitatea rămâne prioritatea Hyundai. Sub sloganul ‘Adevărata Calitate Contează’ (‘True Quality Matters’) am abordat de fapt o direcţie strategică orientată către obţinerea supremaţiei la capitolul satisfacţia clientului. Ne propunem atingerea acestui obiectiv cel târziu în anul 2015. Programe inovative dedicate clientului Hyudai, precum „Five Year Triple Care” aduc în avantaj clientul mărcii noastre, iar promisiunea Hyundai este aceea de a ne menţine constant în topul pieţei auto.”

Programul „Five Year Triple Care” este disponibil pentru noile modele Hyundai ix35 şi i30 şi urmează să se regăsească în curând şi pe noul model i20. Pachetul cuprinde 5 ani de garanţie integrală, 5 ani de asistenţă rutieră şi 5 ani de verificări tehnice periodice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide