Marian Godină, reacţie la clipul cu poliţiştii huiduiţi, în timp ce încătuşează o femeie care a traversat ilegal – VIDEO

Autor: Gandul.info 11 aug. 2016 Știri auto
Marian Godină, reacţie la clipul cu poliţiştii huiduiţi, în timp ce încătuşează o femeie care a traversat ilegal – VIDEO

 


O femeie traversează strada ilegal, în Bucureşti, iar poliţiştii de la Rutieră o opresc şi încearcă să o legitimeze. Pentru că refuză este invitată să se urce în maşina de poliţie pentru a merge la secţie unde să fie identificată, informează Gandul.info.

Femeia refuză din nou şi preţ de vreo zece minute se îmbrânceşte cu poliţiştii, ţipă, îi jigneşte în timp ce aceştia din urmă încearcă să o urce în maşină cu forţa. Zeci de oameni se adună la faţa locului, atraşi de zbieretele femei, şi încep să-i huiduie pe poliţişti. Un video cu aceste momente a fost postat pe Facebook de utilizatorul Bitza Robert, devenind în scurt timp viral.

Printre cei care au comentat imaginile a fost şi celebrul poliţist de la Rutieră, Marian Godină, care, într-o postare pe contul lui de Facebook le ia apărarea colegilor din Bucureşti: ”E îngrijorător ce se întâmplă în aceste imagini. E îngrijorător că din gloata de gură-cască adunaţi ca la urs, nu am auzit măcar unul care, punându-şi puţin neuronii la muncă, să gândească obiectiv, să ia partea poliţiştilor şi să realizeze că acolo, o persoană încălcase legea. Şi când spun că încălcase legea, nu mă refer doar la faptul că traversase pe roşu, ci la refuzul acesteia de a prezenta un act de identitate sau de a furniza verbal date pentru stabilirea identităţii. Pentru asta a fost condusă la sediu, iar pentru că s-a împotrivit a fost încătuşată, nu pentru că a traversat aiurea. Pentru traversare ar fi primit cel mult o amendă de 125 de lei sau poate chiar un avertisment şi acest întreg circ nu ar fi mai avut loc.
Ciudat e că cei care se aflau acolo şi huiduiau poliţiştii sunt aceiaşi care ne huiduie atunci când văd persoane traversând aiurea şi spun că poliţia nu îşi face datoria.
Desigur, o biată femeie încătuşată, care ţipă ca din gură de şarpe, poate să ne atingă unele corzi sensibile, dar trebuie doar să gândim obiectiv şi să realizăm că situaţia a ajuns până acolo din cauza dumneaei. Era foarte simplu să colaboreze şi nu se ajungea la aşa ceva. Amendăm zilnic pietoni care traversează aiurea şi care prezintă buletinul fără să comenteze. Aceia sunt mai fraieri? Această doamnă ar fi trebuit să fie lăsată să plece pentru că nu a vrut să se legitimeze?
Am citit şi comentariile în care mulţi spuneau că au venit o grămadă de poliţişti pentru o tanti amărâtă. Poliţiştii au venit din cauza curioşilor care erau mult mai mulţi decât poliţiştii.
Acest videoclip reflectă destul de bine cam tot ce se întâmplă cu societatea asta, luăm apărarea celor care încalcă legea şi îi huiduim pe cei care o aplică. Vrem să fie o ţară ca afară, dar ne purtăm ca în evul mediu”.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide