Maşină amfibie cu 8 roţi. De pe vremea când Rusia construia monştri – FOTO

Autor: Marius Vișan 03 nov. 2017 Știri auto

Pe lângă clipurile cu bătăi din trafic, Rusia nu este străină nici de vehicule ciudate. Cel mai nou a fost descoperit de un utilizator al reţelei sociale ruseşti VK. Este vorba de monstruozitate cu opt roţi considerată un vehicul amfibiu, care poate circula pe toate tipurile de teren. Acesta ar fi fost construit de Biroul de proiectare de instalaţii hidraulice din Chelyabinsk în anii 1950 .

Deşi vehiculul arată ca un monstru foarte greu, se pare că acesta cântăreşte doar 600 kg şi nu este mai mare decât un sedan. Are o lungime de 4530 mm, o lăţime de 1900 mm şi o înălţime de 1490 mm. Cheia pentru greutatea sa surprinzător de mică sunt panourile de aluminiu.

În afara faptului că maşina împrumută părţi din modelul GAZ-M20 Pobeda şi că are tracţiune integrală, nu se ştie prea multe despre acest vehicul. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide