Maşina care prinde hoţi

Autor: Marius Vișan 05 dec. 2016 Știri auto
Maşina care prinde hoţi

Maşina care prinde hoţi. Poliţia din Seattle a prins un hoţ de maşini cu ajutorul celor de la BMW, care au identificat poziţia autovehiculului furat şi l-au încuiat înăuntru de la distanţă. 

Proprietarul BMW-ului cu pricina a împrumutat maşina unui prieten care a uitat cheile în vehicul. Un hoţ a găsit maşina şi a fugit cu ea, însă proprietarul a anunţat poliţia, a cerut ajutorul celor de la BMW care au localizat maşina şi i-au blocat uşile. Astfel, oamenii legii au găsit maşina într-o parcare şi pe hoţ dormind pe scaunul şoferului. 

Poliţiştii din Seattle l-au făcut faimos pe hoţul ghinionist după ce au postat întâmplarea pe internet, cu mesajul: „Un hoţ de maşini s-a trezit închis în BMW-ul pe care-l furase”.

Sursă: Cnet.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide