Maşina Reginei Angliei a fost vândută. Află cât costă o ”porţie” de regalitate. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 29 feb. 2016 Știri auto

 


Chiar dacă modelul Jaguar X-Type este considerat de mulţi englezi o maşină de familie care stă pe aceeaşi treaptă cu Ford, se pare ca regina Angliei a fost foarte mulţumită de acest autovehicul, şi nu s-a dovedit a fi o alegere prea modestă pentru o personalitate ca ea. Între timp se pare că şi-a schimbat opţiunile în materie de maşini, pentru că recent a apărut o ştire care anunţă că acest Jagur a fost scos la vânzare pentru suma de 20.000 de dolari (15.000 de lire), informează carscoops.com.

Maşina a fost vândută online prin intermediul site-ului Fletchdale.co.uk, iar potrivit unui purtator de cuvânt al companiei, cel care a achiziţionat-o şi-a cumpărat, fără să vrea, ”o porţie de regalitate”. Respectivul Jaguar avea 12.231 de km la bord, tapiterie Sovereign, scaune încălzite, senzori de parcare, dar de departe, cea mai mare calitate pe care o avea era tocmai faptul că fusese deţinută de persoana cea mai influentă din Marea Britanie.

X-Type-ul Reginei este dotat cu un motor V6 de 231 CP şi o cutie automată cu cinci trepte. Acesta trebuie să fie un exemplar bine întreţinut, la fel şi în privinţa gradului de uzură. Nu o vedem pe regină atingând prea des de 0 la 100 km / h în 6,8 secunde, atât cât poate maşina să dea, şi nici ajungând cu ea la 230 km/oră viteza maximă. 

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide