Maşina viitorului a intrat într-un autobuz plin cu oameni!

Autor: Alexandru Banu 30 sept. 2016 Știri auto
Maşina viitorului a intrat într-un autobuz plin cu oameni!

Încrederea în Tesla începe să scadp din ce în ce mai mult. Autopilot este funcţia de vină, cea care ţine maşina drept pe drum şi limitează intervenţia şoferului până la zero. Tesla era în momentul accidentului pe Autopilot şi s-a oprit într-un autocar în care erau 29 de turişti din Danemarca. Accidentul s-a întâmplat în Ratzeburg (Schleswig – Holstein), în nordul Germaniei.

Şoferul s-a lovit, cei 29 de oameni n-au păţit nimic. Sistemul Autopilot de pe Tesla a fost controversat de când au murit doi oameni, un chinez şi un american din Florida. Diverse asociaţii pentru siguranţa şoferilor i-au cerut lui Elon Musk să dezactiveze această opţiune pe Tesla S până va exista o concluzie în cazurile cu probleme.

Şoferul neamţ le-a spus poliţiştilor că nici măcar nu a luat mâinile de pe volan, insinuând astfel că problemele sunt grave şi că Tesla S ia decizii fără acordul celui care o conduce. Un purtător de cuvânt Tesla a spus că din discuţiile cu şoferul, sistemul Autopilot a mers şi că nu e o cauză a accidentului. 

 

VIDEO

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide