Maşinile negre sunt interzise în Turkmenistan. Şi supercarurile de asemenea

Autor: Andrei Ştirbu 04 feb. 2015 Știri auto
Maşinile negre sunt interzise în Turkmenistan. Şi supercarurile de asemenea

Cu câteva zile în urmă, oficialii din Turkmenistan au pus în vigoare legea prin care este interzis importul de maşini negre în statul de origine turcică.

Desigur că există şi un motiv pentru asta: albul aduce noroc. Acesta este singurul lucru care ar putea trece ca motiv pentru ciudata reglementare. De asemenea, merită menţionat că Gurbanguli Berdymukhamedov, preşedintele Turkmenistanului, a achiziţionat o flotă de limuzine vopsite în alb.

Pentru că albul – deja ai aflat – este considerat norocos. Probabil că negrul nu poate decât să aducă ghinion. Cetăţeni ai Turkmenistanului, consideraţi-vă norocoşi, tocmai aţi fost salvaţi de preşedintele vostru. Din nou. 

Domnia sa Berdymukhamedov a intezis, până acum, şi importul coupéurilor. Şi al supercarurilor. Şi a interzis şi numerele personalizate. Sau folia pe suprafeţele vitrate. Nu ştim care au fost motivele pentru care restricţiile anterioare au fost impuse. 

Domnul Gurbanguli Berdymukhamedov deţine, printre altele, şi un Bugatti Veyron. Unul verde. Nu ştim ce denumire are acea nuanţă de verde, dar o să-l botezăm verde dictatorial.

via BBC

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide