Maşinile sunt depăşite. Poliţiştii locali vor patrula pe segway şi cu şalupa

Autor: Mediafax 25 apr. 2018 Știri auto
Maşinile sunt depăşite. Poliţiştii locali vor patrula pe segway şi cu şalupa

Poliţiştii locali din Timişoara patrulează, de câteva zile, pe segway-uri, amendând şoferii care parchează pe pistele de biciclete, iar pe râul Bega, cu şalupa din dotare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Locală Timişoara, de câteva zile, o dată cu încălzirea vremii, a reînceput patrularea pe segway-urile din dotare, pe motoscutere, dar şi pe râul Bega cu şalupa Biroului de Patrulare Navală. 

“Poliţiştii locali desfăşoară în această perioadă patrulări deplasându-se cu ajutorul segway-urilor din dotare, o dată cu încălzirea vremii aceste mijloace de patrulare, alături de motoscutere şi şalupa Biroului de Patrulare Navală, aducând un plus în mobilitatea efectivului de poliţişti locali. Astfel, poliţiştii locali care se deplasează pe segway-uri pot fi văzuţi pe pistele special amenajate pentru biciclete, unde aplică sancţiuni şi colante autoadezive conducătorilor auto care îşi parchează maşinile pe acestea. Încă din primele două zile au fost aplicate 15 sancţiuni la aceste capitol în mai multe zone ale oraşului”, a arătat Poliţia Locală Timişoara.

De asemenea, tot de două zile, a fost relansată la apă şi şalupa Poliţiei Locale Timişoara, cu care angajaţii “supraveghează menţinerea unui climat de linişte şi siguranţă pe canalul Bega şi pe malurile acestuia, dar şi pentru integritatea investiţiilor realizate din fonduri europene”.

Cele trei segway-uri din dotarea Poliţiei Locale Timişoara, precum şi şalupa au fost achiziţionate în vara anului trecut, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 40.000 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide