Maybach-ul lui Becali într-un service de cartier

Autor: Victor Gavril 05 sept. 2008 Știri auto

Reporterii Cancan au surprins limuzina lui Becali în timp ce se îndrepta cu viteză spre un loc necunoscut. Urmărind Maybach-ul au ajuns într-o zonă industrială a Bucureştiului unde se afla şi un service de cartier. În crica 2 ore maşina cu botul avariat a fost reparată de mecanici, însă cât de bine rămâne de văzut, mai ales că la o astfel de limuzină pentru o revizie şi un schimb de ulei vin special din Germania specialişti ai Maybach. 

Există două speculaţii în jurul acestui incident. În primul rând este posibil ca Becali şi-a trimis maşina la service-ul autorizat pentru Maybach, unul din cele mai apropiate aflându-se în Austria, însă şoferul său a preferat să aleagă varianta mai al "îndemână", un service din cartier din Bucureşti. În al doilea rând este posibil ca şoferul să fi avariat maşina lui Becali şi pentru a nu afla acesta a încercat să acopere cât mai repede paguba. În orice caz nu este pentru prima dată când acest Maybach este avariat.

Un lucru este cert. Nu vezi în fiecare zi într-un service de cartier unul din cele 3-4 Maybach-uri din România a căror valoare se ridică la câteva sute de mii de euro.

Cancan a surprins întregul eveniment.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide