Mazda CX-3 Takumi, disponibilă în România. Aşa începem să învăţăm japoneza

Autor: Marius Vișan 27 mart. 2017 Știri auto

Cel mai bine vândut model Mazda din România în 2016, SUV-ul de clasă mică CX-3, este disponibil pe modelul 2017 şi în ediţia limitată Takumi.

CX-3 Takumi poate fi comandat cu motorizarea SKYACTIV-G cu 120 CP, cu transmisie manuală sau automată şi adaugă la varianta de echipare Revolution trei dotări, constând în tapiţerie piele Nappa, scaun şofer reglabil electric şi jante de aliaj de 18”.

Nivelul de echipare Revolution, pe care se bazează Takumi, are o gamă largă de dotări, cum ar fi: pachet lumini LED (faruri, stopuri, lumini de zi & proiectoare de ceaţă), pilot automat, climatizare automată, Head-Up Display color, scaune faţă încălzite, cameră video pentru marşarier şi senzori de parcare spate, conectivitate Bluetooth, ecran tactil de 7” cu centru comandă HMI, oglinzi electrice, încălzite şi rabatabile automat, acces fără cheie şi sistemele de securitate activă SCBS (asistent inteligent avansat de frânare în oraş), BSM (sistem de monitorizare a lateralului şi părţii din spate a maşinii) şi RCTA (sistem de avertizare la deplasarea în marşarier), precum şi LDWS (avertizarea la depăşirea benzii de rulare). 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide