Mazda6 – premieră în România

Autor: Dan Vache 25 sept. 2007 Știri auto
Mazda6 – premieră în România

La Salonul Internaţional Auto de la Bucureşti, publicul va avea ocazia să vadă noua Mazda6 în premieră în România. Înainte de SIAB 2007, modelul a mai fost expus o singură dată, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Noua Mazda6 se prezintă cu un design complet nou faţă de versiunea anterioară, care era primul model ce îngloba filosofia Zoom-Zoom. Noua generaţie este mai rafinată, mai matură şi mai spectaculoasă din punct de vedere al experienţei la volan şi ca aspect. La standul Mazda vor fi expuse în premieră şi alte două noi modele: SUV-ul Mazda CX-7 şi noua generaţie Mazda2.

UPDATE VIDEO

Pentru cei care nu pot aştepta până la deschiderea salonului autohton şi nu sunt mulţumiţi de pozele oficiale avem un clip video ce se poate dovedi foarte folositor:

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide