Mercedes-Benz AMG GT, primele informaţii foto şi video cu designul şi motorul sportivei germane

Autor: Adrian Mihălţianu 16 iun. 2014 Știri auto

Noul AMG GT de la Mercedes va avea sub capotă un motor extrem de interesant, care dezvoltă 510 CP la 6.250 rpm şi un cuplu maxim de 650 Nm, iată ultima informaţie oferită de cei de la Mercedes-Benz, fapt care ne dă speranţe că noul model al germanilor va avea cu adevărat reprize de acceleraţie fenomenale, demne de o maşină care doreşte să devină clasică.

V8-ul twinturbo de 4 litri, nume de cod M178, va înlocui, după cât se pare, şi V8-ul de 6.2 litri de pe C63 AMG, însă pe AMG GT va fi cu adevărat potrivit, pentru că vorbim de o maşină mai mică şi mai uşoară, astfel încât cei 60 de CP în minus nu se vor simţi, valorile cuplului maxim disponibil rămânând aceleaşi.

Strategia de dezvăluire a GT-ului AMG este una care ne tot ţine în priză: avem deja imaginile oficiale cu interiorul noului Mercedes-Benz AMG GT, scăpate cu ceva vreme în urmă pe internet, apoi germanii ne-au arătat şi liniile generale ale maşinii. Care promit un viitor clasic!

Se anunţă o maşină de o frumuseţe clasică!

Judecaţi voi înşivă din poza de mai sus, precum şi din videoclipul de mai jos. Lansarea maşinii se apropie, iar detalii suplimentare, câte sunt, aveţi în linkul din paragraful precedent.

În galeria foto, aveţi şi o imagine „îmbunătăţită”, din care ne putem face o idee mai bună. Cum si se pare maşina?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide