Mercedes pune limită de kilometri pe motorul celei mai puternice maşini

Reguli Mercedes pentru întreţinerea maşinii

Mercedes pune limită de kilometri pe motorul celei mai puternice maşini Mercedes pune limită de kilometri pe motorul celei mai puternice maşini

Ştim că Project One va fi ACEL Mercedes pe care o companie îl face o dată într-o viaţă. Va fi piesa de rezistenţă a companiei în istoria care a depăşit 100 de ani. Şi va rămâne pentru posteritate. O să coste 2.4 mil. $ şi o să aibă un motor de 1.6 litri, din F1, de 1.000 de cai putere şi 11.000 de rotaţii pe minute. Numai 275 de pământeni vor avea acces la maşina asta. Nu e de bani. Vă daţi seama că trierea se va face din alte puncte de vedere. Probabil că numai în România sunt nişte căşuneni junior şi hrebenciuci care şi-o permit. Şi prietenii lor încă 100.

Toată electrica şi electronica de pe maşina asta vine din F1. 90% din AND-ul tehnologic e din F1. Dar. Şi există un mare DAR. Pentru că e o maşină aproape de F1, motorul ei va rezista maximum 50.000 de km, spune chiar Tobias Moers, şeful AMG. Apoi maşina trebuie dusă la service-ul AMG pentru nişte înnoiri şi resetări la motor, exact ca-n cazul unei maşini de Formula 1. Ei, bine, nu ştim dacă e mai mult marketing decât treabă necesară, dar dacă v-o luaţi, noi vă sfătuim să va duceţi la AMG, nu la nea Costel recomandat de nea Viorel.