Mercedes va lansa un sistem de livrare cu drone – FOTO

Autor: Marius Vișan 04 oct. 2017 Știri auto

Mercedes-Benz Vans a anunţat că va lansa un sistem de livrare cu drone pentru transportul de mărfuri în Zurich, folosind un sisteme de drone american pentru magazinul online elveţian numit Siroop.

Programul, aflat în stadiul pilot, a început pe 25 septembrie şi este primul de acest gen dezvoltat într-o zonă urbană.

În timpul programului de trei săptămâni, clienţii vor putea achiziţiona produse de pe site-ul Siroop cu o greutate de până la 2 kilograme.

Dronele vor fi încărcate de către comerciant şi apoi vor zbura către unul dintre cele două autovehicule Mercedes-Benz Vito dotate cu tehnologie care le vor permite dronelor aterizarea cu precizie. Conducătorul auto va prelua comanda de la dronă şi o va livra apoi clientului. Drona se va întoarce apoi la depozit. Livrările vor fi făcute în aceeaşi zi în care comanda a fost plasată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide