Merci, Audi: BMW iDrive Touch, noua facilitate pentru butonul iDrive

Autor: Oraan Mărculescu 15 nov. 2012 Știri auto
Merci, Audi: BMW iDrive Touch, noua facilitate pentru butonul iDrive

Dacă pentru fanii sportivităţii cei de la BMW au născocit un gadget demn de jocurile pe calculator, volanul BMW M Performance, iată că pentru fanii butoanelor şi displayurilor inginerii bavarezi au pregătit un altfel de gadget pentru 2013: BMW iDrive Touch.

BMW iDrive Touch, un nou feature pentru BMW iDrive de pe tare.ro

Este vorba despre adaptarea unei funcţii touchpad controllerului sistemului iDrive, ceea ce diversifică modul de utilizare al sistemului multimedia BMW. iDrive Touch poate recunoaşte literele creionate cu degetul pe suprafaţa butonului central – vorbim de o aplicaţie de tipul ”handwriting recognition” (recunoaşterea scrisului de mână).

Nu doar atât: BMW iDrive Touch are şi rolul de a uşura utilizarea hărţii sistemului de navigaţie, comportându-se ca un touchpad de laptop, iar mărirea sau micşorarea unei zone se poate face ca pe un ecran tacil de smartphone, folosind două degete.

În plus, noul iDrive Touch permite o navigare mult mai facilă pe paginile de internet, funcţia de selectare a unei comenzi fiind realizată prin apăsarea controllerului. Cei interesaţi vor putea avea parte de noul BMW iDrive Touch din luna iulie a anului 2013.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide