Mesaj publicat pe Facebook de purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere: „Când aveţi probleme, apelaţi la popi sau vecini”

Autor: Mediafax 01 aug. 2018 Știri auto
Mesaj publicat pe Facebook de purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere: „Când aveţi probleme, apelaţi la popi sau vecini”

Brigada Rutieră precizează, miercuri, că mesajul postat pe pagina de Facebook a Poliţiei Române către de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ovidiu Munteanu, care a scris că cei care jignesc poliţia să apeleze în viitor la „popi, vecini şi rude” atunci când sunt agresaţi, este o opinie personală.

„Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, a scris Ovidiu Munteanu pe pagina de Facebook a Poliţiei.

Ulterior, mesajul a fost şters.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliţiei Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoştinţă faptul că Brigada Rutiera nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este şi va rămâne în slujba cetăţeanului, indiferent de situaţie”, au precizat reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Precizările vin după ce, în cursul zilei de marţi, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a scris pe pagina de Facebook a Poliţiei Române că toţi cei care jignesc poliţiştii să nu mai apeleze la ei când au probleme, ci la „popi sau vecini”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide