Modificări pentru 2012 în ceea ce priveşte Land Rover Discovery 4

Autor: Andrei Nan 07 iul. 2011 Știri auto
Modificări pentru 2012 în ceea ce priveşte Land Rover Discovery 4

Din modificările pe care Land Rover le-a pregătit, menţionăm o creştere de putere pentru propulsorul diesel 3,0 SDV6, dar şi o reducere a emisiilor de CO2, noua cutie de viteze cu opt rapoarte, ZF 8HP70, vine cu selector rotativ şi padele în spatele volanului, plus upgrade la nivelul sistemului audio.

Cea mai importantă modificare în ceea ce priveşte modelul Land Rover Discovery 4 este echiparea maşinii cu noua cutie de viteze cu opt rapoarte, dar şi ridicarea puterii propulsorului diesel 3,0 SDV6 de la 245 CP la 256 CP. În ciuda faptului că puterea dezvoltată de propulsor a crescut, inginerii Land Rover au reuşit de asemenea să reducă emisiile de CO2 eliberate în atmosferă până la o valoare de 230 g/km.

Pe lângă modificările tehinice, din 2012, Discovery 4 va primi două noi modele de jante din aliaj, alte trei niveluri de echipare şi o îmbunătăţire substanţială în ceea ce priveşte sistemul audio. Vorbim despre un upgrade al sistemului audio de „intrare”, care a primit posibilitatea conectării altor dispozitive prin Bluetooth, DAB şi USB/iPod. Pentru prima oară acest sistem primeste şi un ecran tactil, dar fără sistem de navigaţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide