Moment istoric pentru Tesla – 1000 de km cu o singură încărcare

Autor: Marius Vișan 08 aug. 2017 Știri auto
Moment istoric pentru Tesla – 1000 de km cu o singură încărcare

Un Tesla Model S 100D a reuşit să parcurgă 1.078 km cu o singură încărcare, confirmând astfel declaraţia lui Elon Musk din iunie, când spunea că maşina ar putea depăşi 1.000 km cu un singur „plin”.

Modelul S 100D în cauză a fost condus de o echipă de la Tesla Owners din Italia şi a fost dotat cu un set de anvelope cu rezistenţă redusă la rulare. În afară de aceasta, bateria a fost complet încărcată şi a reuşit să fie condusă neîntrerupt timp de 29 de ore, la o viteză medie de 25 mph (aproximativ 40 de km/oră).

În mod surprinzător, sistemul de climatizare a fost oprit pe parcursul întregii călătorii.

Oficial, Model S 100D are o autonomie de 539 km (335 mile), iar această cifră este reprezentativă la ceea ce ar trebui să aştepte proprietarii. Cu toate acestea, dublarea autonomiei cu o conducere atentă rămâne o realizare impresionantă.

Sursă: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide