Mulţi nebuni pe lumea asta, dar la asta chiar nu ne gândeam (VIDEO)

Autor: Alexandru Banu 21 apr. 2017 Știri auto

 


Ce faceţi dacă, să zicem, rămâneţi fără plăcuţe de frână în timp ce vă petreceţi concediul pe vârf de munte? Ei bine răspunsul pe care ni-l sugerează cei de la canalul de YouTube EverythingApplePro este: le înlocuiţi cu iPhone-uri!

Chiar dacă pare puţin cam nebunesc, ei chiar au realizat acest experiment. Au luat  4 iPhone 5S şi 4 iPhone 4S şi le-au pus în locul plăcuţelor de frână. Menţionăm că telefoanele erau perfect funcţionale, aşa că la sfârşti veţi fi surprinşi să aflaţi că unele dintre ele încă mai funcţionează. 

Protagoniştii clipului testează mai întâi frânele la o viteză de 20 de km/h, apoi la 40, apoi la 60. La 40 de km/h pe oră iPhone-urile iau foc, iar la 60 nu prea au funcţionat, aşa că şoferul s-a temut şi a tras frâna de mână. 

Nu încercaţi aşa ceva acasă!

Experimentul poate fi văzut în clipul alăturat. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide