Nemţii vin cu o ofertă pe care nu o poţi refuza pentru diesel-uri

Autor: Alexandru Banu 30 mart. 2018 Știri auto
Nemţii vin cu o ofertă pe care nu o poţi refuza pentru diesel-uri

Cel mai mare producător din Europa şi din Lume vine cu o soluţie pentru cei care cumpără maşini diesel în Germania. Întrucât oraşele au primit liber să hotărască singure pentru ele, independent, dacă restricţionează sau nu circulaţia maşinilor alimentate cu motorină, Volkswagen vine cu oferta de buyback pentru victimele acestor posibile legi locale. Conform Autoblog, vânzările de maşini diesel în Germania au scăzut cu 19% luna trecută, comparativ cu ianuarie.

Oferta de buyback va fi valabilă, la preţul pieţei din momentul  buyback-ului, pentru cei care îşi cumpără maşini între 1 aprilie şi 31 decembrie 2018. Buyback-ul se va face numai dacă proprietarul îşi va cumpăra o maşină nouă (benzină, hibridă, electrică sau cu alte resurse de alimentare). Totodată, oferta de buyback făcută de Volkswagen va fi valabilă dacă maşina cumpărată între 1 aprilie şi 31 decembrie 2018 nu are mai mult de 3 ani vechime.

Cei care au Skode pe motorină vor beneficia şi ei de acest buyback, dar în condiţii un pic schimbate. Perioada de achiziţie e 1 aprilie – 30 iunie, dar perioada de graţie de care vorbeam mai sus e de 4 ani. În cazul celor care au maşini Audi, buyback-ul se face numai la maşinile luate în leasing. Volkswagen a mai zis că va prelungi până la sfârşitul lui iunie subvenţiile pentru programul de înnoire a parcului diesel. Mai devreme luna asta, BMW a spus că face acelaşi lucru pentru maşinile în leasing dacă interdicţia se aplică mai aproape de 100 de km de casa sau de locul de muncă al proprietarului.

Autor Alexandru Banu

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide