Nici nu a apărut bine Model 3 că începe nebunia cu Model Y (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 11 aug. 2017 Știri auto

Elon Musk bâzâie enervant la capul producătorilor mari. În câţiva ani s-a pus deasupra tuturor cu o valoarea capitalizată la bursă de 50 mld. $, peste Ford – cel mai mare constructor american de maşini, din toate timpurile.

Acum a lansat Model 3 şi e bătaie pe el. Sunt deja 450.000 de precomenzi, asta dincolo de ştirea cu cele 63.000 de comenzi anulate. Nu are capcitate de producţie Tesla pe cât de mare e cererea.

În condiţiile astea, există un singur plan mare al lui Elon Musk – producţie-producţie-producţie.

Românul Avarvarii (Andrei), unul dintre cei mai pricepuţi artişti 3D din piaţă, colaborator al celor mai tari publicaţii online auto internaţionale, a desenat după mintea lui vizionară şi după informaţiile din piaţă, noul pui de Model X (SUV-ul Tesla). Model Y (un nume logic) ar trebui lansat în 2019. Pe dedesubt va fi şasiul lui Model 3, cu autonomie de 350 sau de 500 de km. Sunt informaţii conform Auto Express.

Atât timp cât Model 3 pleacă de la 35.000 $ (cel cu autonomie mai mică), Model Y nu ar trebui să fie mult mai departe ca nivel atât timp cât va fi un pic mai cocoţat şi mai umflat, restul rămânând neschimbat în mare parte. Poate numai tracţiunea integrală să mai crească preţul cu nişte mii de dolari.

TESLA MODEL Y DE ANDREI AVARVARII (GALERIE FOTO, SURSĂ AUTO EXPRESS)

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide