Nissan LEAF 2018 primeşte punctaj maxim la testele Euro NCAP – VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 apr. 2018 Știri auto
Nissan LEAF 2018 primeşte punctaj maxim la testele Euro NCAP – VIDEO

Euro NCAP efectuează o serie de teste de impact pe fiecare model nou apărut. La sfârşit de aprilie i-a venit rândul lui Nissan Leaf.

Fiecare maşină este supusă la un test de impact frontal, un test de impact frontal pe 40% din lăţimea automobilului, apoi maşina testată este propulsată lateral într-un stâlp, şi în final trece printr-un alt test de impact lateral cu o barieră care loveşte uşa şoferului.

După acestea maşina este supusă la o serie de teste pietonale, apoi siguranţa activă este testată pe baza echipamentelor maşinii: sisteme autonome de frânare de urgenţă (maşină spre maşină, cu un obiectiv pietonal şi ciclist), tehnologii de menţinere a benzilor de rulare şi, nu în ultimul rând, centurile de siguranţă.

Nissan Leaf primeşte punctajul maxim – 5 stele!

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide