Noua Skoda Rapid – lansare la Paris 2012

Autor: Tudor Rus 28 sept. 2012 Știri auto

Cu un preţ începând de la 12.900 de lire pentru Marea Britanie, Skoda Rapid poate reprezenta o alternativă fiabilă pentru cei care îşi doresc o maşină nouă dar au la dispoziţie un buget limitat. De notat faptul că noul Rapid este construit pe platforma lungită a lui Volkswagen Polo fapt ce o face mai practică la capitolul spaţiu de depozitare, portbagajul având acum o capacitate de 550 de litri.

Ca motorizări, Skoda Rapid poate beneficia de 6 variante de propulsoare: patru motoare pe benzină şi două diesel. Pe versiunea de bază clienţii beneficiază de un motor 1.2 aspirat în 3 cilindri, capabil de producerea a 74 CP. Acestuia i se mai adaugă alte două propulsoare, reprezentate de un motor 1.2 cu 85 sau 103 CP şi de un 1.4 în 4 cilindri, motor ce produce 121 CP.

Dovada clară ca Skoda este preocupată de economia de combustibil o fac cele două propulsoare pe motorină 1.6 TDI CR capabile de 104 şi respectiv 89 CP. Ca aspect, în funcţie de gradul de dotare, noua Skoda Rapid poate beneficia de aer condiţionat, computer de bord, volan din piele, jante de aliaj de 15 inci şi oglinzi şi mânere în culoarea caroseriei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide