Noul Audi Q8 înhaţă lumina reflectoarelor. BMW X6 şi Mercedes GLE rămân în urmă [FOTO]

Autor: Marius Vișan 22 dec. 2016 Știri auto

În lispa unor informaţii concrete despre viitoarele BMW X6 şi Mercedes-Benz GLE Coupé, Audi Q8 înhaţă lumina reflectoarelor şi lanseze două imagini cu propriul concurent în acest segment de nişă al SUV-urilor coupe.

Aceste schiţe furnizează primul imagini oficiale ale conceptului, setat să apară la Salonul Auto Nord-American de la Detroit, în ianuarie.

Cele două imagini au apărut în publicaţia germană Welt după interviul acordat de designer-şef Audi, Marc Lichte.

Interesant, schiţele arată includerea siglei „e-Tron” de pe partea inferioară a barei de protecţie din faţă, ceea ce sugerează că acest concept va ajunge la Salon în forma pur-electriă. 

Sursă: Carmag.co.za

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide