Noul BMW Z4 a fost prezentat oficial şi este spectaculos – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 24 aug. 2018 Știri auto

Noul model BMW a fost dezvăluit pe 23 august 2018 la Concours d’Elegance de la Pebble Beach. Noua generaţie a roadsterului a avut premiera mondială în exact acelaşi loc care anul trecut a fost scena primei prezentări în public a BMW Concept Z4. BMW Z4 M40i First Edition are un motor cu şase cilindri dispuşi în linie, ce dezvoltă 250 kW/340 CP care îl face să sprinteze de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde.

Grilă BMW a radiatorului, farurile aliniate vertical, capotă care se extinde peste roţi precum la automobilele sport, air breathers mari în pasajele roţilor frontale şi spoiler distinctiv integrat în capota spate – toate acestea contribuie la aspectul caracteristic al noului BMW Z4. 

BMW Z4 M40i First Edition este vopsit în nuanţa Frozen Orange metalizat, are capace de culoare neagră pentru oglinzile retrovizoare şi jante de 19 ţoli. Interiorul modelului Edition dispune de decoraţiuni cu piele Vernasca de culoare neagră cu cusături decorative, scaune reglabile electric cu funcţie de memorie, lumină ambientală opţional şi sistem de sonorizare Harman Kardon Surround. Farurile LED adaptive cu funcţie matrix pentru faza lungă, BMW Head-Up Display disponibile în premieră la un roadster şi BMW Live Cockpit Professional.

Premiera mondială a BMW Z4 M40i First Edition de la Pebble Beach oferă o avanpremieră exclusivă şi fascinantă a viitorului debut pe şosele a noii generaţii roadster.

La 19 septembrie 2018, BMW va anunţa toate detaliile privind variantele de motorizare suplimentare, inovaţiile tehnice şi diversele dotări cu echipamente ale modelului cu două locuri. Lansarea pe piaţă la nivel mondial va începe în primăvara anului 2019.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide