Noul Citroen C3 AIRCROSS a debarcat şi e pregătit de atac – FOTO

Autor: Marius Vișan 13 iun. 2017 Știri auto

După lansarea modelului C5 Aircross, Citroën intensifică ofensiva internaţională pe segmentul SUV-urilor cu noul C3 Aircross. Odată cu apariţia pe piaţă a Noului C5 Aircross, SUV-ul din segmentul C lansat in Aprilie la Shanghai Motor Show, Citroën a început ofensiva pe piaţa SUV-urilor anului 2017. Această nouă generaţie de SUV-uri adaugă caracterului protector al stilului exterior farmecul unei personalităţi diferite şi energice, bazându-se ca nouă referinţă pe confort, uz şi viaţa la bord, ilustrând expertiza mărcii în domeniul designului, a spaţiului din interior şi a stării de bine.

Noul Citroën C3 Aircross este un SUV compact de 4.15 m lungime care se distinge prin atitudinea puternică, originală şi plină de prospeţime. Modelul se diferentiaza printr-un stil unic al caroseriei, reprezentativ pentru noile modele Citroën şi al tuturor atributelor unui SUV robust şi sigur, incluzând o gardă la sol şi o poziţie înaltă de condus, scuturi metalice în faţă şi în spate, roţi mari şi extensii de aripă. Stilul caroseriei, cu formele sale generoase, este evidenţiat de trăsături grafice puternice precum petele de culoare pe barele de pe acoperiş şi geamul custode, în stil „Venetian blind”. Modelul C3 Aircross oferă o personalizare unică şi fără precendent cuprinzând 90 de combinaţii exterioare, incluzând patru culori de acoperiş pentru două modele bi-ton şi patru Pachete de Culori, împreună cu cinci scheme de design interior care sunt foarte distinctive.
 
 
Cabina, cu designul său orizontal, oferă, în mod evident, senzaţia de spaţiu şi de siguranţă. Modelul C3 Aircross este, în ceea ce priveşte plăcerea condusului şi manevrarea, un adevărat SUV. Agil în oraş datorită caroseriei compacte şi gata de aventură cu sistemele sale Grip Control ® şi Hill Assist Descent, modelul C3 Aircross este disponibil cu o selecţie vastă de motoare eficiente pe benzină şi diesel.
 
Interiorul găzduieşte scaune mari şi confortabile, oferă spaţiu de top (cea mai bună înălţime a plafonului, spaţiu generos pentru picioare), modularitate fără egal (o banchetă glisantă cu două părţi independente, scaunul pasagerului din faţă este rabatabil pe o lungime de 2.40m) şi un volum exceptional al portbagajului (410 litri şi până la 520 de litri).
 
Pe deplin în pas cu timpul, modelul C3 Aircross are numeroase spaţii de depozitare ingenioase, incluzând o zonă de încărcare wireless a smartphone-ului pe consola centrală. Vehiculul este disponibil cu o gamă completă de sisteme de asistenţă la condus, precum head-up display, funcţia Active Safety Brake, lumini cu fază lungă automată, recunoaşterea indicaţiilor de viteză cu recomandări, precum şi tehnologii utile incluzând funcţiile Park Assist şi Citroën Connect Nav.
„După noul C5 Aircross, un SUV din segmentul C prezentat la Shangai Motor Show, Citroën accelerează ofensiva sa internaţională pe segmentul SUV-urilor cu un al doilea model. Lansat astăzi la Paris, noul SUV compact Citroën C3 Aircross va fi lansat în Europa în a doua jumătate a acestui an. Reunind toată expertiza Citroën în spaţiul cabinei, al designuului modular şi al confortului, acest SUV se evidenţiază pe segmentul B al SUV –urilor cu stilul unic al caroseriei. Este gândit în mod diferit: ca un automobil sigur, o sursă de aventură, pliabil pe aşteptările clienţilor de astăzi” – Linda Jackson, CEO Citroën
 
 
 
 
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide