Noul Renault Megane R.S. TROPHY primeşte un motor de 1.8 litri şi 300 CP – FOTO

Autor: Marius Vișan 20 iul. 2018 Știri auto

Noul Renault MÉGANE R.S. TROPHY completează linia Renault Sport prin extinderea familiei versiunilor Trophy dezvoltate de la prima generaţie a lui Mégane R.S. Sub capotă noul MÉGANE R.S. TROPHY vine cu o versiune nouă a motorului turbo de 1.8 litri, oferind o putere sporită de 300 CP şi un cuplu de 420 Nm.

Performanţele se datorează utilizării tehnologiilor de pionierat, în special pentru turbocompresor şi sistemul de evacuare. Acest motor poate fi combinat cu o cutie de viteze manuală sau EDC, cu dublu ambreiaj.

Dispunând de cele mai recente inovaţii Renault Sport în materie de şasiu şi suspensie, incluzând si sistemul de direcţie cu patru roţi viratoare 4CONTROL şi noul sistem cu patru amortizoare hidraulice care reduc şocurile, Noul MÉGANE R.S. TROPHY vine de asemenea în standard cu şasiul Cup, care are o suspensie rigidă şi un diferenţial mecanic limitat Torsen.

Aceasta versiune este îmbunătăţită şi cu ajutorul discurilor de frână bi-material, jantele de 19” şi anvelopele Bridgestone foarte performante, care pot fi asociate cu jante noi, mai uşoare si exclusive. Şi pentru cea mai buna experienţă la interior, Noul MÉGANE R.S. TROPHY poate fi echipat cu o nouă generaţie de scaune faţă Recaro, cu tapiţerie Alcantara.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide