Noul Subaru Forester: GALERIE FOTO cu 50 de imagini

Autor: Iulian Dnistran 14 nov. 2012 Știri auto

Japonezii de la Subaru au publicat un set de fotografii cu a patra generaţie a modelului Forester, înainte de lansarea mondială care va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles 2012 de la sfârşitul acestei luni.

Modelul din imagini este destinat pieţei japoneze, însă diferenţele dintre acesta şi cel care va veni în Europa sunt foarte discrete, astfel că maşina pe care o vedeţi aici va fi aceeaşi cu cea care va veni în showroom-uri la începutul anului viitor.

Galeria include şi primele imagini oficiale cu interiorul noului crossover japonez.

Chiar dacă premiera mondială a noului Forester va fi la sfârşitul acestei luni, japonezii pot deja, de astăzi, să-şi cumpere maşina.

A patra generaţie a modelului Subaru Forester este disponibilă, în Japonia, cu două motoare, ambele pe benzină. Primul este un boxer de 2,0 litri care dezvoltă 146 de cai-putere şi care poate fi cuplat fie la o cutie de viteze manuală cu şase trepte, fie la o cutie CVT. Al doilea este tot un boxer de 2,0 litri, dar care vine cu un turbocompresor, astfel că puterea dezvoltată este de 280 de cai-putere.

În America de Nord, noul Forester va putea avea sub capotă unul dintre următoarele două motoare pe benzină: un boxer de 2,5 litri care dezvoltă 170 de cai-putere şi care poate fi cuplat cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau cu o cutie CVT sau un alt boxer de 2,5 litri cu injecţie directă şi turbocompresor care dezvoltă 250 de cai-putere şi care poate fi cuplat doar la o cutie de viteze CVT.

Deocamdată, informaţiile despre motorizările cu care va fi disponibil Forester în Europa nu au fost publicate.

Salonul Auto Los Angeles 2012 se va desfăşura în perioada 30 noiembrie – 9 decembrie 2012.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide