Noul SUV Skoda a apărut în timpul Turului Franţei – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 25 iul. 2016 Știri auto

 


Marele SUV cu şapte locuri  Kodiaq a fost primul care a trecut linia de sosire pe Champs-Elysées, scrie Motor1.com

Viitoarul SUV Skoda a condus plutonul în timpul etapei a 21-a a Turului Franţei, iar în spatele volanului s-a aflat nimeni altul decât Stephen Roche, câştigătorul turneului din 1987 şi ambasador de brand Skoda. După cum v-aţi imaginat, el nu a avut decât cuvinte de laudă despre vehicul, felicitând Kodiaq pentru cât de spaţioas este, calitatea plimbării, dar şi pentru modul cum răspunde la toate comenzile cu un grad ridicat de precizie.

Kodiaq este setat să aibă premiera pe 1 septembrie la Berlin, iat prototipul care a apărut în timpul Turului Franţei a fost în mod evident, camuflat. Ea a avut o deghizare predominant roşie pentru a imita modelul Skoda Superb Corrida, care a servit ca maşină oficială în timpul celei de-a 21 de etape. În calitate de sponsor al concursului, Skoda a oferit aproximativ 250 de vehicule pentru escortă, împreună cu mai mult de 50 de maşini de echipă.

GALERIE FOTO

Revenind la Kodiaq, constructorul ceh nu a dezvăluit noi detalii despre noul model. Am aflat din vechile comunicate de presă că SUV-ul va fi oferit opţional cu varianta cu şapte locuri şi va avea o lungime de 4,7 metri. Era de aşteptat, Kodiaq va avea capacitatea de încărcare cea mai generosă din clasa sa, cu până la 2065 de litri cu scaunele pliate.

La lansare vor fi disponibile trei motoare supraalimentate pe benzină şi două motoare diesel, iar unele dintre acestea vor lucra cu un sistem 4×4. În funcţie de selecţia motorului, clienţii vor alege dintre o cutie de viteze manuală cu şase trepte şi un DSG, în timp ce la un cost suplimentară Kodiaq va fi oferit cu Dynamic Chassis Control (DCC), la fel ca modelele Octavia şi Superb ce vor fi lansate anul viitor.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide