Numerele de înmatriculare ale lui Duckadam anunţă meci cu scântei [FOTO]

Autor: ProSport 01 mart. 2017 Știri auto

Helmuth Duckadam a surprins cu noua sa maşină, un Ford Explorer – model mai vechi – primit de la un prieten de-ai săi din SUA. Nu modelul impresionează, ci numărul de înmatriculare: Steaua.

Preşedintele de imagine al FCSB-ului îşi continuă disputa cu Florin Talpan, juristul CSA care a reuşit să recupereze numele şi marca Steaua. Duckadam spune că a primit o maşină de la un prieten de SUA, iar numărul de înmatriculare a fost ales cu atenţie: 

„Am primit de la un prieten foarte bun al meu din SUA o maşină americană. E mai mult o surpriză pentru domnul Talpan. Dacă dânsul a dorit neapărat să ţină la numele Steaua, să ni-l ia, eu am în continuare Steaua. Maşină americană care are numele de înmatriculare Steaua.”

Citeşte articolul complet în ProSport

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide