O femeie a furat şi condus maşina altcuiva timp de două săptămâni. Culoarea este motivul

Autor: Gandul.info 16 iul. 2018 Știri auto
O femeie a furat şi condus maşina altcuiva timp de două săptămâni. Culoarea este motivul

O canadiancă a furat, fără să-şi dea seama, un autoturism din parcarea unui supermarket şi l-a condus liniştită două săptămâni, fără a realiza că singura asemănare cu cel pe care îl închiriase era culoarea, scrie Gandul.info.

La sfârşitul lunii iunie, femeia a închiriat un Nissan Sentra, negru, de la o companie din Cornwall, Ontario. A condus până la un supermarket, unde şi-a făcut cumpărăturile şi după s-a întors în parcare. A intrat în maşina deblocată, a apăsat butonul de pornire fără cheie şi a plecat – ignorând faptul că era un vehicul complet diferit faţă de cel pe care îl închiriase. Singura asemănare era culoarea neagră.

Autovehiculele fără cheie pot fi operate atât timp cât cheia este este în interiorul maşinii, lucru care a fost valabil şi în acest caz.

Nu după mult timp, un Nissan Infiniti de culoare neagră a fost declarat furat la Poliţia locală. Proprietarul maşinii făcuse şi el cumpărături în acelaşi supermarket, iar când a ajuns în parcare, şi-a dat seama că vehiculul său a dispărut.

Serviciul de Poliţie Comunitară din Cornwall a avertizat, printr-o postare pe Facebook, şoferii să nu lase cheile în contact când părăsesc autoturismele.

Timp de două săptămâni, femeia a condus şi a folosit maşina neagră pentru activităţile de zi cu zi şi a realizat că ceva nu este în regulă abia după ce s-a întors la compania de închiriere, pentru a returna maşina.

Când a predat cheile managerului, acesta a observat că cheile aparţin unui alt autoturism decât cel pe care femeia îl închiriase. A întrebat-o unde a plecat după ce a închiriat masina, în urmă cu doua saptamani, iar femeia l-a condus până în parcarea supermerketului. Surpriză ! Maşina închiriată era încă acolo, exact cum o lăsase.

Cei doi au sunat la Poliţie şi au povestit întreaga întâmplare. Atât compania de închirieri auto, cât şi proprietarul maşinii ”furate”, şi-au recuperat vehiculele. Poliţia i-a avertizat pe şoferi să aibă mai multă grijă.

”Nu vezi aşa ceva în fiecare zi, dar se poate întâmpla oricui”, a declarat Stephanie MacRae, purtător de cuvânt a Serviciului de Poliţie Comunitară din Cornwall.

Postarea de pe Facebook a primit sute de like-uri, share-uri şi comentarii de la utilizatori.

”Mi s-a întâmplat şi mie o dată,” scrie cineva care a citit amuzanta întâmplare. ”Abia când am observat obiecte diferite pe bord, am observat că intrasem în maşina greşită. Mi-a fost atâta ruşine…”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide