O poliţistă, acroşată de o maşină după ce l-a avertizat pe şofer că trecuse pe roşu

Autor: Departamentul Social 04 iun. 2018 Știri auto
O poliţistă, acroşată de o maşină după ce l-a avertizat pe şofer că trecuse pe roşu

O poliţistă din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei a fost acroşată în zona Pieţei Universităţii, duminică seară, de o maşină după ce l-ar fi avertizat pe şoferul autoturismului că a trecut pe roşu, anunţă Poliţia Capitalei.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, duminică seară, o poliţistă din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se afla la serviciu, în zona Pieţei Universităţii, a fost acroşată de un autoturism.

Agenta de poliţie a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Din primele date, rezultă că poliţista a efectuat semnal unui conducător auto care ar fi pătruns la culoarea roşie a semaforului, iar la momentul în care a frânat brusc, a intrat în derapaj şi a acroşat-o. Poliţişti ai Brigăzii Rutiere au efectuat cercetarea la faţa locului. Conducătorul auto implicat în eveniment a fost condus la sediul subunităţii de poliţie”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide