O şoferiţă a provocat un accident grav după ce a întors maşina pe autostradă

Autor: Mediafax 04 iul. 2018 Știri auto
O şoferiţă a provocat un accident grav după ce a întors maşina pe autostradă

Şase persoane au fost rănite ieri, 3 iulie, după ce o femeie aflată la volan a întors maşina pe autostrada A1 Sibiu – Sebeş, iar maşina a fost lovită de două autoturisme.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Sibiu, din primele cercetări a reieşit că o femeie aflată la volanul unei maşini a întors neregulamentar, autoturismul condus de aceasta fiind lovit de alte două maşini conduse regulamentar pe prima bandă şi pe a doua.

Centrul Infotrafic a informat că pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Sibiu – Sebeş, în zona municipiului Sibiu, a avut loc o coliziune între trei autoturisme. Din acest motiv, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat.

Reprezentanţii ISU Sibiu au declarat că la locul accidentului au fost găsite şase victime, printre care două încarcerate.

Reprezentanţii Ambulanţei au declarat că victimele au fost o femeie de 45 de ani şi doi tineri, o fată şi un băiat, de 16, respectiv 17 ani.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide