Oameni şi maşini: O rusoaică "îmblânzeşte" un Mustang Shelby

Acum avem dovada clară că ruşii ştiu să creeze şi lucruri frumoase care să placă pasionaţilor auto, în ciuda notorietăţii lor pentru stilul de condus haotic şi accidentele pe care le provoacă.

Oameni şi maşini: O rusoaică "îmblânzeşte" un Mustang Shelby Oameni şi maşini: O rusoaică "îmblânzeşte" un Mustang Shelby

Când auzi de Rusia şi maşini, automat mintea te ghidează spre tot felul de accidente în trafic, un aspect pe baza căruia ruşii au dobândit o reputaţie nu foarte favorabilă. În ajutorul acestora vine însă rusoaica din videoclipul de mai jos, care mai spală din onoarea co-naţionalilor săi. "Ajutată" şi de un agresiv Ford Mustang Shelby GT500, rusoaica reuşeşte să ajungă la destinaţia stabilită nu înainte de a testa la maxim performanţele muscle car-ului american, într-o cursă nebună.

Intitulat "Shelby's Spririt", videoclipul creat de Dmitriy Bilichenko a fost prezentat în premieră la Moscova, pe 20 septembrie. Pentru a savura spiritul Shelby, vă punem la dispoziţie videoclipul, mai jos.

"Shelby's Spirit" (www.bilichenko.org) from Bilichenko.org on Vimeo.