Ofertă atractivă pentru clienţii de maşini electrice Volkswagen

Autor: Oraan Mărculescu 10 ian. 2014 Mașini electrice
Ofertă atractivă pentru clienţii de maşini electrice Volkswagen

Programul ”pachetul pentru mobilitate suplimentară” este, pentru moment, oferit doar clienţilor din Germania care îşi achiziţionează un VW e-Up!, prima maşină electrică de serie mare pe care Volkswagen a lansat-o la Salonul Auto Frankfurt 2013.

Prin acest program, clientul unui VW e-Up! are dreptul să utilizeze gratuit, timp de 30 de zile pe an, o maşină Volkswagen cu motor convenţional. Fie că e vorba de necesitatea de a căra obiecte voluminoase, la care nu se pretează un e-Up!, fie că vorbim de voiaje mai lungi, care depăşesc mult autonomia de 150 km a maşinii electrice.

Detaliile acestui program atractiv încă nu sunt cunoscute, dar se pare că va exista o limită de kilometri, după care utilizatorul va fi taxat. Este un mic pas în plus faţă de Renault Zoe, care le oferă clienţilor din Franţa un program atractiv de leasing pentru maşini cu motoare convenţionale, pentru situaţiile în care modelul electric nu e satisfăcător.

Practic, prin acest gen de programe, producătorii de maşini electrice încearcă să îi facă pe potenţialii clienţi să treacă peste temerile ţinând de autonomia redusă a maşinilor electrice.

Principiul de bază este simplu şi se adresează utilizatorilor care folosesc maşina electrică în proporţie de 80-90% din timp pe trasee scurte (în regim urban sau pentru navetă) şi pentru care devine rezonabilă închirierea pe termen scurt a unei maşini convenţionale, pentru drumuri lungi.

Ce alte propuneri mai aveţi pentru producătorii de maşini electrice pentru a le face mai atractive pentru publicul larg?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide