Oferte speciale pentru Volkswagen Caddy

Autor: Adrian Mihălţianu 04 iul. 2013 Știri auto

VW Caddy Furgon 55 kW TDI are acum un preţ special de numai  11.990 Euro fără TVA, bani care acoperă şi o listă cuprinzătoare de dotări, printre care menţionăm aerul condiţionat, radio FM şi ESP.

Modelul Furgon utilizează în mod eficient spaţiul de încărcare şi oferă un nivel mare de calitate. În plus, motoarele economice asigură un consum mic şi costuri reduse de rulare şi întreţinere. Durata lungă de viaţă şi preţul de revânzare ridicat sunt caracteristice modelului Caddy Furgon. 


Varianta destinată transportului de personae, VW Caddy Trendline TSI porneşte de la preţul de 11.740 Euro fără TVA. 

Caddy Trendline este pregătit oricând pentru cele mai diverse activităţi şi pentru trasee lungi. Indiferent de domeniul de activitate, Caddy Trendline pentru transport persoane contribuie la finalizarea, repede şi cu succes, a tuturor proiectelor, prin mobilitatea superioara pusă la dispoziţie. Iar în timpul liber se va dovedi a fi un automobil încăpător şi versatil, perfect pentru excursii şi distracţie.
Tehnologia modernă a modelului Caddy Trendline înseamnă costuri de întreţinere şi de rulare scăzute, iar acum şi un preţ de achiziţie avantajos.

Preturi recomandate, valabile in limita stocului disponibil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide