Omu’ a dat cu 117 km/h în radar, iar ca să scape a folosit o minciună penibilă

Autor: Marius Vișan 26 apr. 2017 Știri auto
Omu’ a dat cu 117 km/h în radar, iar ca să scape a folosit o minciună penibilă

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Scăieşti, Dolj, a apăsat mult prea tare pedala de acceleraţie, în Filiaşi, şi a fost surprins de radar cu 117 km/h.

“Poliţiştii au efectuat semnal de oprire, moment în care conducătorul auto nu s-a conformat continuându-şi deplasarea pe strada 13 Septembrie unde, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a lovit un autoturism parcat, după care conducătorul auto a abandonat autoturismul în cauză şi a fugit”, a declarat pentru craiovaforum.ro Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj. 

Cu poliţia pe urme, tânărul a fugit prin grădinile oamenilor şi a reuşit să se facă nevăzut. O oră mai târziu, la 21.40, a sunat la 112 şi a reclamat furtul maşinii din faţa locuinţei. În urma cercetărilor, oamenii legii l-au prins “cu mâţa-n sac” şi i-au făcut dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare. În plus, a rămas fără permis, fără plăcuţele de înmatriculare – pentru că nu avea RCA şi a fost amendat cu 1305 lei. Mai mult, va trebui să platească şi reparaţia maşinii lovite.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide