Opel a publicat preţul de pornire al lui Grandland X

Autor: Marius Vișan 25 sept. 2017 Știri auto
  • Un SUV dinamic şi compact pe o piaţă în plină ascensiune
  • Elegant şi spaţios: stil sportiv, cu proporţii precise şi spaţiu din plin
  • Aderenţă de top pe carosabil: IntelliGrip pentru tracţiune maximă pe orice suprafaţă
  • Siguranţă şi relaxare: sistemele de asistenţă ultramoderne facilitează conducerea
  • Puternice şi economice: motoarele eficiente asigură plăcerea de a conduce un SUV dinamic
  • În fruntea familiei: al treilea model Opel X după Mokka X şi Crossland X
  • Raport calitate-preţ de primă clasă: tehnologii premium şi confort oferite standard
  • În România, preţul de pornire al modelului, este de 18.700 eur cu TVA inclusă
     

Noul venit este un adevărat competitor în segmentul autovehiculelor SUV aflat în plină ascensiune, Grandland X este al treilea membru al familiei Opel X. Acesta se alătură modelelor înrudite Opel Crossland X şi Opel Mokka X, cel mai bine vândut autovehicul din clasa sa, amândouă având o lungime mai mică cu aproximativ 20 de centimetri. În acelaşi timp, modelul Grandland X extinde portofoliul amplu de modele Opel din segmentul foarte popular al autovehiculelor compacte, de la Astra la Zafira.

 FOTO cu Grandland X

Şi totul este oferit la un raport calitate-preţ extrem de atrăgător. Grandland X este deja echipat standard cu numeroase funcţii. Acestea includ luminile de zi cu tehnologie LED, luminile spate cu LED-uri, sistemul de avertizare privind părăsirea benzii de circulaţie pe bază de cameră video, sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere, tempomatul inteligent, asistentul la pornirea în rampă, sistemul Radio R 4.0 cu conectivitate hands-free pentru telefon prin Bluetooth, sistemul de climatizare cu filtru de particule şi mirosuri, scaune confortabile cu posibilităţi multiple de reglare şi o banchetă spate rabatabilă în raport de 40:60. 

Opel îşi respectă din nou angajamentul de a rămâne lider în domeniul tehnologiei de iluminare, echipând modelul Grandland X cu sistemul de iluminare AFL (Adaptive Forward Lighting) LED, la cerere. Funcţii cum ar fi iluminarea în viraje, asistentul pentru faza lungă şi reglarea automată a fasciculului garantează iluminarea optimă a drumului în orice situaţie.

Motorul turbo de 1,2 l fabricat integral din aluminiu, cu injecţie directă de benzină asigură o putere de 96 kW/130 cp şi un cuplu maxim de 230 Nm de la 1.750 rpm (consum de carburant NEDC: urban 6,4-6,0 l/100 km, extra-urban 4,9-4,5 l/100 km, mixt 5,5-5,1 l/100 km, emisii de CO2 de 127-117 g/km).

Motorul diesel de 1,6 l, cu putere de 88 kW/120 cp generează un cuplu maxim de 300 Nm de la 1.750 rpm (consum de carburant NEDC: urban 5,1-4,7 l/100 km, extra-urban 4,2-3,5 l/100 km, mixt 4,6-4,0 l/100 km, emisii de CO2 de 118-104 g/km).

Pentru clienţii care îşi doresc şi mai multă putere, Opel va extinde portofoliul de sisteme de propulsie Grandland X în viitorul apropiat, inclusiv cu un model diesel de top.

În plus, o nouă transmisie automată cu opt trepte de viteză va îmbunătăţi portofoliul.

Grandland X va fi disponibil şi cu o variantă de motorizare hibridă, data de lansare pentru aceasta, urmează să fie comunicată.
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide