Opel Corsa împlineşte 25 de ani

Autor: Dan Vache 31 aug. 2007 Știri auto

Aniversarea celor 25 de ani de existenţă a modelului Corsa, coincide cu producţia maşinii cu numărul 8 milioane, de la fabrica Figueruelas, fiind una dintre cele mai puternice serii de producţie, cu un motor de 1,6 litri Ecotec, dezvoltând o putere de 192 de CP.

Numărul total de modele Corsa ieşite pe porţile fabricii din Germania şi Spania, din anul 1982 şi până astăzi a fost de 10 milioane.

Generaţia a-4-a a modelului Corsa, care s-a lansat pe piaţă la sfarşitul anului 2006, jucând un rol destul de important în dezvoltarea şi întinerirea mărcii. Noul Opel Corsa se poate lăuda cu design-ul atractiv, nivelul înalt de tehnologie şi calitate, excelente standarde de protecţie şi o gamă largă de motoare economice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide