Opel Zafira Tourer primeşte motorul diesel 2.0 CDTI BiTurbo cu 195 CP

Autor: Iulian Dnistran 04 feb. 2013 Știri auto

Monovolumul Opel Zafira Tourer va putea fi cumpărat cu motorul diesel de 2,0 litri CDTI BiTurbo, acelaşi ca pe Opel Astra BiTurbo. Potrivit Opel, împreună cu acest propulsor, Zafira Tourer este „cel mai rapid van diesel compact cu şapte locuri din segment”.

Motorul de 2,0 litri dezvoltă 195 CP şi un cuplu maxim de 400 Nm, valori care îi permit monovolumului să facă sprintul de la zero până la 100 km/h în 8,9 secunde şi să ajungă până la o viteză maximă de 218 km/h, în timp ce consumul mediu teoretic e de 5,6 l/100 km.

„În prezent, suntem singura marcă ce oferă un sofisticat motor BiTurbo în dotarea unui van. Performanţa înaltă, consumul foarte redus de carburant şi calitatea premium se îmbină perfect într-un autovehicul cu şapte locuri”, a declarat Thomas Sedran, membru al Consiliului de Administraţie Opel, responsabil pentru operaţiuni, dezvoltarea afacerii şi strategii corporatiste.

Motorul diesel BiTurbo de 2,0 litri extinde oferta de propulsoare pentru modelul Zafira Tourer, care în prezent include patru unităţi diesel şi patru unităţi pe benzină, precum şi, pentru anumite pieţe, variante Turbo GPL şi GNC (gaz natural compresat).

Opel Zafira Tourer BiTurbo poate fi comandat deja în România, cu preţuri care încep de la 28.655 de euro cu TVA inclus, iar livrările vor începe în aprilie 2013.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide