(P) Câştigă bani în timpul liber: 5 motive să conduci cu UBER

Autor: ProMotor 12 sept. 2017 Știri auto

Ştiai că poţi câştiga venituri suplimentare în timpul liber, conducând maşina ta personală? Tot ce trebuie să faci este să devii şofer partener UBER! Poţi începe imediat, conduci când vrei şi cât vrei, şi eşti plătit săptămânal. Şi tu poţi face parte din comunitatea oamenilor care pun oraşele în mişcare – înscrie-te acum!

Şoferii parteneri UBER sunt oameni foarte diferiţi: părinţi, bunici, studenţi, antreprenori, artişti – fiecare dintre ei are o poveste şi un motiv pentru care alege să conducă pe platforma UBER. Iar povestea lor poate fi povestea ta! Dacă stai încă pe gânduri, găseşti mai jos 5 motive ca să fii şofer partener UBER!

1. Câştigi bani conducând maşina ta, în timpul liber.

Maşina ta personală este o investiţie şi unul dintre cele mai scumpe bunuri ale unei familii. Veche sau nouă, maşina mănâncă bani. La fel de bine însă, poate fi o sursă suplimentară de venit pentru tine! Dacă alegi să conduci cu UBER, câştigi bani conducând pasageri la destinaţie, în timpul tău liber. De exemplu, un şofer partener care conduce 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, câştigă în medie 2500 de lei brut pe lună.

2. Îţi faci singur programul

Dacă alegi să conduci cu UBER, eşti propriul tău şef: nu ai program, nu ai ţinte şi te bucuri de toată flexibilitatea de care ai nevoie ca să faci lucrurile care contează pentru tine. Cu UBER conduci doar dacă vrei tu şi oricând ai timp sau ai nevoie de bani, zi sau noapte, 365 de zile pe an. Poţi conduce o oră, trei sau 20 pe săptămână. Sau deloc. Tu decizi!

3. Poţi să conduci doar în drumul tău spre birou şi înapoi spre casă

Cu UBER ai opţiunea de a împărţi maşina ta personală cu alţi pasageri doar în drumul tău. Foloseşte opţiunea ”Destinaţii Prestabilite” / ”Shared destinations” pentru a introduce în aplicaţia de partener UBER adresa către care te îndrepţi. Vei primi comenzi de la pasageri care merg în aceeaşi direcţie cu tine şi nu te vei abate de la ruta iniţială cu mai mult de 1.5km. Află mai multe aici!

4. Cunoşti oameni noi, interesanţi

În România sunt mii de şoferi parteneri UBER şi fiecare dintre ei are cel puţin o poveste despre pasagerii pe care i-a condus la destinaţie şi conversaţiile interesante pe care le-a avut cu aceştia, prieteniile legate sau parteneriatele de afaceri care au început în timpul unei curse UBER. UBER este mai mult decât un serviciu – este o comunitate de oameni la fel ca tine!

5. Oferi un serviciu util, iubit de oameni şi care contribuie la un oraş mai liber

Pasagerii iubesc UBER pentru că le face viaţa mai simplă. E un serviciu sigur, uşor de folosit şi confortabil. De aceea tot mai mulţi oameni renunţă la maşina personală şi aleg UBER, alături de transportul în comun, pentru a ajunge la destinaţie. Conducând cu UBER câştigi venituri suplimentare pentru a-şi finanţa pasiunile sau a-ţi îndeplini obiectivele şi, în acelaşi timp, contribui la decongestionarea oraşului, aducând mai mulţi oameni în mai puţine maşini.

Înscrie-te şi tu ca şofer partener UBER ca să faci parte din comunitatea oamenilor care pun oraşele în mişcare!

Despre UBER

Misiunea UBER este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă – peste tot, pentru toata lumea. Compania UBER a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poţi comanda o cursă la atingerea unui buton. Opt ani şi câteva miliarde de curse mai tarziu, UBER îşi propune să rezolve o provocare şi mai mare: reducerea poluării şi a aglomeraţiei urbane, aducând mai mulţi oameni în mai puţine maşini. Din februarie 2015, UBER este şi în România, în Bucureşti şi, din 2016 şi la Cluj, Braşov şi Timişoara.


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide